Zo werkt het

ZO DOE je STRAKS DE TSO-ADMINISTRATIE IN EEN HANDOMDRAAI

tso administratie overblijven stap 1 De school vraagt een account aan

De coördinator voert diverse gegevens in zoals overblijfdagen, eigen tso-regels, ouderbijdrage, tso-medewerkers en hun vergoeding. Dit is eenmalig en kortstondig werk.

tso administratie overblijven stap 2 Ouders registreren zich in enkele minuten

Ze kunnen vanaf dat moment online overblijf reserveren op hun computer, tablet of smartphone, voor vaste en incidentele dagen voor het hele schooljaar. Hun persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en bankrekening houden de ouders voortaan zelf up-to-date evenals als de aandachtspunten van hun kinderen en het noodnummer.

tso administratie overblijven stap 3 Dagelijkse administratie in enkele minuten

Presentielijsten met kindgegevens en noodnummers worden geprint of direct online gevinkt. Op sommige scholen doen de tso-medewerkers dit op computer, tablet of smartphone en hoeft de coördinator niets te doen. Voorvallen worden genoteerd in het logboek. Medewerkers geven zelf online hun beschikbaarheid aan, de coördinator roostert in met een muisklik.

tso administratie overblijven stap 4 Sluit de maand af met één klik

Ouders ontvangen na een simpele klik automatisch per email een gespecificeerde declaratie, tso-medewerkers een specificatie van hun vergoeding. Incasso's en betalingen worden met een bankbatch automatisch verwerkt op het moment dat de coördinator zelf kiest.

tso administratie overblijven stap 5 Jaaroverzicht direct beschikbaar

Het kasboek geeft op elk moment zicht op de actuele financiën, te weten inkomsten en uitgaven zoals ouderbijdragen, vrijwilligersvergoeding en andere specifieke tso-posten. Het kasboek wordt met 1 klik geëxporteerd t.b.v. de schooladministratie of belastingdienst.