Wat is TSO-ASSISTENT?

EN WAT KAN HET ALLEMAAL?

Online overblijfadministratie en -registratie

TSO-ASSISTENT is een compleet systeem voor de hele registratie en administratie van de tussenschoolse opvang. Het neemt vrijwel alle administratie uit handen. De school behoudt de volledige regie. 

TSO-ASSISTENT is 24 uur per dag online bereikbaar voor ouders/verzorgers, overblijfmedewerkers en de tso-coördinator. Alle reserveringen en mutaties worden onmiddellijk verwerkt op een eigen beveiligde server. 

TSO-ASSISTENT is een online dienst en geen softwarepakket. De school hoeft niets te installeren en geen apparatuur aan te schaffen. 

TSO-ASSISTENT is inmiddels een beproefd systeem dat alweer vijf jaar vlekkeloos draait dankzij een bevlogen team met innovatie hoog in het vaandel.

Compleet tot in de kleinste details

TSO-ASSISTENT is de meest complete, specifiek op de overblijf toegespitste online applicatie. Juist door het weglaten van niet relevante zaken is ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid bereikt.

Het systeem is ontworpen en gebouwd in nauw overleg met uiteindelijke gebruikers die onverminderd een essentiële inbreng hebben wat betreft nieuwe inzichten en wensen.

Korte impressie op televisie

Een korte impressie van TSO-ASSISTENT in het televisie programma LifestyleXperience van RTL4.