Volledige ontzorging

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN: TSO-ASSISTENT + UITBESTEDING

TSO-ASSISTENT

Scholen die met TSO-ASSISTENT werken besparen enorm veel tijd op hun administratie. TSO-ASSISTENT neemt tot wel 85% van de rompslomp uit handen. Zijn school en ouders tevreden over TSO-ASSISTENT maar wenst de directie, de MR of een andere instantie nog meer tso-taken af te stoten? Overweeg dan de TSO uit te besteden aan een van onze partners.

Uitbesteding

Onze partners zijn stuk voor stuk ervaren tso-uitvoeringsorganisaties met een zeer goede reputatie. Het grote voordeel is continuïteit: Onze partners gebruiken ook TSO-ASSISTENT voor hun overblijfadministratie of zijn bereid het te gaan gebruiken voor je school!

TSO-ASSISTENT + Uitbesteding

Het account dat de school bij TSO-ASSISTENT heeft (inclusief alle achterliggende gebruikersaccounts) kan door de uitvoeringsorganisatie gewoon worden voortgezet en worden gebruikt in samenhang met de overige afspraken met de uitvoeringsorganisatie.
Ouders en de medewerkers kunnen met hetzelfde, vertrouwde systeem blijven werken en hoeven niet opnieuw te registreren.

Drempelloze transitie

Een en ander betekent dat de overgang van 'TSO in eigen beheer' naar 'TSO in uitbesteding' in administratief opzicht drempelloos wordt gerealiseerd.
Indien je interesse hebt in uitbesteding neem dan contact op met een van onze partners.

Onze partners

 

tsoclub
kch
lunchmaatjes
aks
boomgaard
dok-13
stapvoorstap