1 jaar gratis TSO-ASSISTENT

voor scholen die in aanmerking komen voor subsidie op toekomstvast internet

Aanbieding

Scholen die in aanmerking komen voor subsidie in het kader van Regeling toekomstvast internet po en vo ontvangen als bonus 1 jaar gratis gebruik van TSO-ASSISTENT! Deze aanbieding is geldig tot en met oktober 2019.

Voorwaarden

Staat de school op deze lijst van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen en gebruikt je school TSO-ASSISTENT nog niet? Dan komt de school in aanmerking. Meer is niet nodig.

Snel en gemakkelijk geregeld

Neem contact met ons op. In overleg met de directeur en/of de tso-coördinator bepalen we wanneer het jaar gratis gebruik van TSO-ASSISTENT het beste kan ingaan. Dit hoeft overigens niet te wachten tot snel internet beschikbaar is. TSO-ASSISTENT gebruikt namelijk weinig bandbreedte en wordt vaak vanuit huis gebruikt.

Uiteraard is het mogelijk om eerst een proefaccount te nemen en met referenten te spreken alvorens besloten wordt tot een jaar gratis gebruik.

Geen verplichtingen

Gebruik maken van deze aanbieding verplicht de school nergens toe. Tijdens of na het jaar gratis gebruik staat het geheel vrij om te stoppen of door te gaan met het gebruik. Alles is net zo geregeld als bij elke andere klant, alleen de gratis periode duurt geen 2 maar 12 maanden - zie ook Wat kost TSO-ASSISTENT?

Neem contact op indien je een vraag hebt over deze aanbieding.